Archivo de Público
Jueves, 21 de Abril de 2011

Els llibres més venuts la setmana prèvia a Sant Jordi

L'escriptor Albert Espinosa encapçala la classificació de vendes amb el seu llibre "Si tu em dius vine ho deixo tot...però digue'm vine".

PUBLICO.ES/EFE ·21/04/2011 - 14:07h

El llibre més venut abans de Sant Jordi.

La Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura (FUNDACC) ha elaborat conjuntament amb l'empresa GfKA un informe ón es presenten les dades proporcionades per 203 punts de venda de llibres de tot Catalunya de les que es desprèn un top 10 dels llibres més venuts abans de Sant Jordi

L'escriptor Albert Espinosa encapçala la classificació de vendes de llibres tant en castellà com en català en la setmana prèvia a Sant Jordi amb el seu llibre Si tu em dius vine ho deixo tot...però digue'm vine

Top 10 llibres de ficció

La classificació en català de ficció es troba encapçalada per Albert Espinosa, seguit per L'home de la maleta, de Ramon Solsona, L'arqueòleg, de Martí Gironell, La terra de les coves pintades, de Jean M. Auel, Mar de foc, de Chufo Llorens, i La caçadora de cossos, de Najat El Hachmi.

A l'apartat de ficció en castellà, Espinosa torna a ser el primer, seguit per La tierra de las cuevas pintadas, de Jean M. Auel, Los enamoramientos, de Javier Marías, El amor perdido, de Javier Sierra, Mar de Fuego, de Chufo Llorens, La caída de los gigantes, de Ken Follet, i Fácil de matar, de Maruja Torres.

Top 10 llibres de no ficció

L'anomenat top 10 de no ficció en català comença amb Indigneu-vos, de Stephane Hessel,  seguit per Excuses per no pensar, d'Eduardo Punset, i Córrer o morir, de Kilian Jornet.

El més venut de no ficción en castellà l'encapçala El método ilustrado, de Pierre Dukan, en el segon lloc es troba Indignaos, de Stephane Hessel, i en el tercer torna Pierre Dukan amb No consigo adelgazar.

L'enquesta també reflecteix les vendes de les obres destinades al públic infantil i juvenil, en les quals el ratolí Gerónimo Stilton, de la mà de Planeta, ocupa els primers llocs, igual que altres obres com Renéixer, de Claudia Grey, o Sant Jordi i un equip de llegenda, signat per diversos autors.