Lunes, 17 de Mayo de 2010

Dos edificis s'ensorren a Mataró

Els Bombers busquen possibles víctimes.

EFE ·17/05/2010 - 14:00h

Dos edificis s'han ensorrat avui al número 377 del Camí Ral de Mataró (Maresme), sense que a les 14:00 hora hi hagués constància que el sinistre hagi causat ferits, han informat a EFE els bombers de la Generalitat.

Això no obstant, els bombers estan treballant entre la runa per descobrir si hi ha algú atrapat, ja que un veí ha alertat que possiblement una persona passava per la vorera dels edificis sinistrats quan s'ha produït l'ensorrament.

El sinistre s'ha produït a les 13:10 hores quan s'han enderrocat una casa amb planta baixa i un pis i un edifici en obres de planta baixa i dos pisos, que era al solar contigu a la casa, sense que per ara se sàpiguen les causes de tots dos ensorraments.

Fonts municipals han indicat que els treballadors han pogut fugir amb antelació als ensorraments, ja que havien sentit sorolls sospitosos, sense que cap d'ells no resultés ferit.

A la planta baixa de la casa ensorrada hi ha una botiga de mobles que avui no ha obert per descans setmanal i per ara es desconeix si hi havia algú més a la primera planta.

La casa i l'edifici ensorrats són al centre de Mataró, a prop de la plaça de Santa Anna.

Quan s'ha produït l'ensorrament, els nens d'una escola pròxima han sortit de classe, encara que cap d'ells no ha patit ferides.

Un total de 17 dotacions dels bombers de la Generalitat treballen entre la runa per trobar possibles víctimes, tasques en les quals estan sent ajudats pels Mossos d'Esquadra, Creu Roja, Policia Local i Protecció Civil de Mataró.